DONAȚI ACUM

Orice fel de ajutor este apreciat
 

Cum ne puteți ajuta:

Animalele fără stăpân au nevoie speciale întrucât se confruntă cu o mulțime de probleme, de la malnutriție la boli, de la rănirea în accidente rutiere la abuzuri din partea oamenilor.

De aceea, fondurile sunt necesare pentru a acoperi costurile evaluărilor medicale, al analizelor care se impun, în funcție de situație, al cazării și hrănirii într-un cabinet veterinar sau într-un adăpost privat până la găsirea stăpânului potrivit.

Puțini realizează ca, în general, asociațiile, mai ales cele din România, sunt formate din 2-3 persoane care fac eforturi supraomenești pentru a susține din resurse personale zeci sau sute de animale fără stăpân ani de zile.

Foarte puțini oameni înțeleg cât de mare este efortul făcut periodic pentru a asigura sustenabilitatea operațiunii de salvare a sute de animale fără stăpân.

La fel de puțini direcționează procentul de 3.5% din venit către asociații, procent care, de multe ori, este salvator.

Chiar și susținerea unui singur animal fără stăpân - de la preluarea din stradă până la adopție - poate presupune costuri uriașe, de cele mai multe ori imposibil de suportat din lipsa donațiilor.

Puteți ajuta echipa noastră să continue proiectele comunitare pentru ajutarea animalelor printr-o donație.

Cont bancar

RO84BTRLRONCRT0662668001

Bancă

Banca Transilvania3.5%

Redirecționează 3.5% din impozit

Fără să te coste nimic în plus, redirecționând 3.5% impozit pe venit, ai putea să ajuți la salvarea animalelor.  Poți face asta până pe 25 Mai 2023